Hlásíme se s další várkou novinek:
14.07.2017

Projektu „Chceme se uplatnit“ se rozšířilo portfolio realizovaných terapeutických aktivit o terapeutické vaření, dramaterapii a relaxační pobyt u koní. Naši účastníci tak mají možnost odreagovat se při vaření jednoduchých jídel, naučit se něco nového a získané dovednosti pak prohlubovat. Aktuálně trénujeme škrábání brambor a různé druhy karbanátků. A po pilné práci zasloužená odměna! Všechna vynikající jídla, která si naši účastníci sami připravili, jsou také náležitě ochutnána a snědena. Dále je možno také vyzkoušet, jaké to je vyjádřit sám sebe pomocí divadla – různých hereckých technik. Proběhlo zatím úvodní setkání dramaterapie, které si všichni zúčastnění velmi chválí. A komu nevyhovuje „se otevírat“, může strávit klidné chvíle ve společnosti koní paní Dýckové na Pony Ranchi v Proseči nad Nisou. Máme k dispozici dva klidné a trpělivé poníky, které si můžeme vyzkoušet hřebelcovat, vodit, svézt se i třeba jen pomazlit.

Srdečně tedy zveme na všechny terapeutické aktivity, které Sdružení TULIPAN, z.s. realizuje prostřednictvím projektu „Chceme se uplatnit“. A aby jejich výčet byl kompletní, zmiňme opravdu všechny:

17.7. a 24.7. zveme na Arteterapii s paní Vítovou v 14:30

18.7./ 20.7./25.7./ 27.7. proběhnou další lekce Terapeutického vaření v 15:00

18.7. a 25.7.  Muzikoterapie s paní Rejlkovou v 15:00

21.7. další Relaxační setkání u koní, termín ještě není na 100% potvrzen, potvrdíme v průběhu týdne

29.7. Canisterapie s panem Novotným na ovále ploché dráhy v Pavlovicích v 15:00

Všechny aktivity jsou určeny zdravotně znevýhodněným osobám. Těšíme se na vás J