ROZJÍŽDÍME NÁBOR DO 3.ETAPY PROJEKTU „CHCEME SE UPLATNIT“
14.07.2017

ROZJÍŽDÍME NÁBOR DO 3.ETAPY PROJEKTU „CHEME SE UPLATNIT“

Aktuálně spouštíme nábor do aktivizačního projektu zaměřeného na osoby se zdravotním znevýhodněním, primárně osoby s duševním onemocněním nebo souběhem diagnóz. Nabízíme několik měsíců zajímavých aktivit, které Vám pomohou se „rozkoukat“. Jsme tu pro všechny, kteří se cítí být odstrčeni, izolováni, chtějí žít více aktivně, chtějí najít zaměstnání.

Nabízíme vzdělávací aktivity, které Vás naučí, jak sestavit smlouvy, jak se prezentovat na trhnu práce a jak o práci žádat. Naučíme Vás zacházet s počítačem a umíme prohloubit Vaše stávající dovednosti. Nabízíme Vám péči psychologa i sociálního pracovníka. Taktéž široké spektrum terapií, které Vám pomohou k lepší duševní pohodě. Vyzkoušíte si u nás také, jaké to je docházet do zaměstnání – umožníme Vám pracovní nácviky v našich chráněných dílnách v kolektivu našich zaměstnanců. Můžeme také nabídnout tréninkové pracovní místo na min 5 měsíců.

Rádi Vás přivítáme v našem kolektivu.

Veškeré Vaše dotazy směřujte na paní Valentinu Lenkovou, tel: 774450164, mail: lenkova@sdruzenitulipan.cz

Těšíme se na Vás!