Chcete se seznámit? Registrujte se!!!
22.09.2016

Seznamovací večírek, který nyní připravujeme se již blíží...registrujte se!!!!!!!!!!!!! ...těšíme se na Vás Brigita a Pája.

Black and white party: 22.10.2016 v 17 hodin JIMMY´s divadelní klub
(každý účastník přijde na party v 16.30 hodin- kde mu budou předány další informace o průběhu celého večírku)
Registrace: nutná předem z důvodu omezené kapacity.
Registrace info pro organizátora:
Jméno a Příjmení - telefonní číslo nebo emailová adresa (tyto osobní údaje se nezveřejňují)
Každý z účastníků bude mít svoji přezdívku (účastníci, kteří hledají partnerství). Kdo se registruje, že hledá nové přátelé (u této skupiny nebudou přezdívky)
+ věková kategorie 18- 25 25-40 40-50 50-70
Black and white party je určena pro každého, kdo hledá partnerství nebo přátelství.
Partnerství: Každý s účastníků bude mít vrchní část oděvu v barvě černé, bílé nebo kombinace černo-bílé.
Vyhodnocení pro skupinu" Partnerství" - pokud dojde ke shodě obou partnerů muže a ženy, tak účastníkům bude výsledek zaslán na jejich telefonní číslo nebo email a pak záleží na nich, zda se setkají nebo ne. Každému z účastníků, který se registruje na partnerství bude při vstupu předána tabulka, do které si bude zapisovat s kterým protějškem se chce seznámit a navázat další kontakt. Vše bude anonymní. Vyhodnocení dostane každý z účastníků do dvou následujících dnů pokud dojde ke shodě.
Přátelství: Každý s účastníků bude mít vrchní část oděvu barevnou. Nesmí být v barvě černo-bílé ale barevné!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pro tuto skupinu bude volná zábava po speed datingu a je bez vyhodnocení.
Skupina účastníků, která hledá partnerství, bude při speed datingu oddělena a po skočení se může bavit společně s účastníky, kteří přišli hledat nové přátelství.
Po ukončení speed datingu bude diskotéka a otevřeno pro veřejnost.