Úklidové práce

Úklidové práce provádíme na pravidelné bázi, ale poskytujeme i úklidy jednorázového charakteru. Zajistíme pravidelný denní úklid komerčních objektů od menších firem až po administrativní a obchodní centra

Pravidelné úklidy dle požadavků zákazníka realizujeme již více než 10 let

Kontakt pro konzultace a objednávky:

Ing. Jaroslav Janda
janda@sdruzenitulipan.cz

Ing. Jaroslav Janda

janda@sdruzenitulipan.cz

Dezinfekce vnitřních prostor
Zajišťujeme dezinfekci společných prostor budov, ve spolupráci s KPstar s.r.o. Kompletní širokospektrální účinek proti virům (včetně koronaviru SARS-CoV-2), bakteriím, plísním a sporám.
Generální úklid

Generální úklid domácností i kanceláří. Jednou za týden, každý měsíc nebo třeba vždy před důležitým jednáním či rodinnou oslavou. Pomůžeme také s úklidem po stavebních úpravách a rekonstrukcích.

Během generálního úklidu domácností se zaměřujeme na jednotlivé pokoje, mytí nádobí nebo třeba úklid a dezinfekci sociálního zařízení.

Součástí kompletního úklidu firemních budov je čištění podlah, utírání nábytku a výpočetní techniky, ale i údržba společných prostor.

Úklid domácností

Dle přání zákazníka zajišťujeme pravidelný úklid domácnosti nebo jednorázový úklid domácnosti, např. po rekonstrukci nebo malování bytu. Provádíme také úklid kanceláří i úklid panelových a činžovních domů.

Pravidelný úklid průmyslových areálů, veřejných a administrativních budov

Rozsah služeb od extrakčního čištění koberců a čalouněného nábytku, přes mytí oken až třeba po pastování. Úklidové služby zajišťujme převážně v dopoledních hodinách, ale jsme schopni se přizpůsobit požadavkům zákazníka a zajistit i odpolední a večerní úklidy. Používáme ověřené profesionální chemické úklidové prostředky a úklidovou techniku.

Dezinfekce vnitřních prostor

Jméno *
Příjmení *
Telefon *
Specifikujte svou poptávku
Kontrolní řetězec

Pravidla přístupnosti webu

Jablonecká 46/34, Liberec - Liberec V-Kristiánov

Frýdlantská 1351/15, Liberec

© copyright Sdružení TULIPAN, z.s., webdesign & developed by 5Q, spol. s r.o.