Tulifest

Tulifest vznikl v roce 2014 jako jedna z mnoha kulturních a zábavných akcí Sdružení TULIPAN s cílem zviditelnit začínající či amatérské interprety a pokusit se o společné sdílení handicapované a zdravé společnosti. Jedná se o hudební soutěž bez věkového a žánrového omezení, do které se mohou přihlásit zdraví nebo handicapovaní sólisté či kapely. Porota vždy vybere 10 finalistů, kteří se zúčastní samotné soutěže. Účinkující mohou vystoupit s vlastní tvorbou, ale i s cover verzemi jiných skupin. Poté, co všichni interpreti vystoupí, ohodnotí jejich výkony porota složená z profesionálních hudebníků či lidí z branže. Výherce soutěže má možnost natočit svůj singl v profesionálním nahrávacím studiu nebo vystoupit na festivalu BENÁTSKÁ, který se koná každý rok v červenci v libereckém Vesci.

Součástí Tulifestu je i doprovodný program pro děti a dospělé – výtvarné workshopy a občerstvení. První ročník soutěže probíhal v prostorách bývalého Klubu Vlak na harcovských kolejích.

Hudební soutěž tohoto typu Liberecký kraj doposud postrádal, což byl hlavní impuls ke zrodu Tulifestu. Do budoucna se Tulifest může proměnit v soutěž i v jiných uměleckých kategoriích, jako je fotografie či výtvarné umění. Vstup na akci je zdarma, veškeré sponzorské dary či příspěvky připadnou sdružení na chod organizace.

Závazná přihláška na TULIFEST 2021

Uzávěrka přihlášek: 30.6.2022

Účastnický poplatek*: 200 Kč solista, 400 Kč kapela

* platí se až v případě účasti na TULIFESTu

Kontaktní osoba: Martina Macková, mackova@sdruzenitulipan.cz. +420 724 293 408

Délka vystoupení 15 – 20 minut (max. 3 písničky)
Jednorázový účastnický poplatek (platí se až po závazném přihlášení a potvrzení účasti organizátorem):
1 – 2 osoby: 150 Kč
3 osoby a více členů: 300 Kč
Soutěžící s handicapem jsou účastnického poplatku zproštěni.
Poplatek zašlete na účet Sdružení TULIPAN, z.s.: 9998999399/0800 - v poznámce uveďte název kapely nebo interpreta.
Přihlášku vyplňte nejpozději do 28.8. 2021 e-mailem na níže uvedenou adresu.

Pravidla přístupnosti webu

Jablonecká 46/34, Liberec - Liberec V-Kristiánov

Frýdlantská 1351/15, Liberec

© copyright Sdružení TULIPAN, z.s., webdesign & developed by 5Q, spol. s r.o.