Máme novou pobočku v Jablonci nad Nisou
18.03.2018
Od února 2018 máme novou pobočku Sdružení TULIPAN, z.s. v Jablonci nad Nisou. Najdete nás na adrese Komenského č.p. 926/19, přímo naproti obchodnímu centru Central Jablonec.
Tato kancelář bude sloužit jako zázemí pro realizaci projektů:
  • Pracovní uplatnění není samozřejmost, který je zaměřen na podporu dlouhodobé pracovní uplatnitelnosti osob se zdravotním znevýhodněním a osob s kombinací handicapů. Do projektu jsou vybrány aktivity s důrazem na individuální řešení problémů a potřeb cílových skupin, odbourávání bariér před vstupem na trh práce, získání nezbytných znalostí, osvojení si základních pracovních postupů, získání praktických dovedností a zvýšení kvalifikace. Účastníci jsou  následně propojeni s trhem práce.
  • S podporou k lepší péči, který je zaměřen na podporu neformálních pečujících směrem ke snížení jejich nadměrného psychického a fyzického zatížení, zlepšení kvality poskytované péče závislým osobám a zvýšení kvality jejich života. Projekt bude přispívat k sociální integraci pečujících osob do společnosti, efektivnějšímu plánování péče o závislé osoby, tak samy o sebe.
S radostí Vás zveme na slavnostní otevření naší nové pobočky, které se uskuteční 27.března 2018 od 11 hodin na výše zmíněné adrese. Seznámíme Vás s naší aktuální činností  a  prozradíme Vám i výhled do vizí budoucích.
Těšíme se na setkání.