Hledáte práci v okolí Frýdlantu nebo Nového Města pod Smrkem?
19.06.2019
Novinky v projektu Rozvoj pracovních kompetencí OZP
"Je důležité, aby se i v práci děly věci, ze kterých může mít člověk radost. Mně jako koordinátorce projektu Rozvoj pracovních kompetencí OZP přineslo poslední dobou radost hned několik věcí. Jednak začaly v květnu pracovat dvě účastnice projektu. Obě našly pracovní místo, které vyhovuje jejich zdravotnímu stavu. A co je důležité - jedná se o pracovní místo na Frýdlantsku. Tedy nemusejí dojíždět do Liberce, což mě vždy potěší.
Další radostnou událostí je, že se mi podařilo uspořádat rekvalifikační kurz Základy obsluhy osobního počítače ve Frýdlantu. Obvykle je nutné, aby za rekvalifikačními kurzy zájemci o další vzdělávání dojížděli. Navíc jsem předběžně domluvena na pořádání rekvalifikačního kurzu Obsluha osobního počítače, který by měl proběhnout na podzim. A hádejte kde? No ano, ve Frýdlantu. :-)
Ke štěstí stačí občas málo. Pokud hledáte práci v okolí Frýdlantu nebo Nového Města pod Smrkem, zavolejte na 774 450 164, něco vymyslíme!"