Slavnost světel 2014 v Liberci
27.10.2014
Zveme vás na Slavnost světel 2014 v Liberci
Slavnost světel v Liberci 2014
Zveme Vás nejen k účasti, ale k pozvání i Vašich přátel a známých, se kterými se chcete před zimou potkat a podělit o světlo (radosti i naděje, či přátelství). Neziskovky zveme i k prezentaci "světelných nápadů a tvorby", zajímavých  produktů a činností, služeb pro veřejnost, drobné občerstvení vítáno i zajistíme - máte-li zájem se na akci mezi 16-19 hod prezentovat, přispět zajímavostí do programu, napište nám prosím co nejdříve - annolk@seznam.cz
6.11.sraz v 18.00 u radnice se světýlky a lampičkami, program v parku u hotelu Zlatý lev možná již od 16 hodin (dle počasí, zájmu a přípravy programu jednotlivých neziskovek), jinak určitě od 18.30 do ca 21 hodin - nejprve více pro rodiny s dětmi, později pro dospělé (duší ale mladé a družící se :-)