Detail aktuality

Včera se uskutečnil zápis do Guinnessovy knihy rekordů
14.11.2014
Včera ve  čtvrtek 13.11.2014 se na náměstí DR. E. Beneše uskutečnil pokus o rekord v největším počtu lidí na jednom místě s tulipánem. Tento rekord byl ustanoven v 16:20 a podílelo se na něm 191 lidí. Tento rekord zapsala Agentura Dobrý den do české Guinnssovi knihy rekordů a byli jsme první, kteří tento rekord vytvořili.  Na náměstí byli k vidění rozličné tulipány (malované, vyšívané, keramické apod.) Lidé si je buď přinesli z domova, nebo měli možnost si je zakoupit v našich stáncích a podpořit tak činnost chráněných dílen. Akci doprovázel již od 10:00 a diváci měli možnost shlédnout celou řadu doprovodných vystoupení. Moderování akce se bravurně zhostili Lucie Fürstová, Michal Paclt a Lukáš Váňa. Na akci se podílelo přes 100 účinkujících, kteří se všichni vzdali nároku na honorář. Všem bychom chtěli moc poděkovat a pokud máte nějaké tipy na rekord pro příští rok, tak sem s nimi.

Včera ve  čtvrtek 13.11.2014 se na náměstí DR. E. Beneše uskutečnil pokus o rekord v největším počtu lidí na jednom místě s tulipánem. Tento rekord byl ustanoven v 16:20 a podílelo se na něm 191 lidí. Tento rekord zapsala Agentura Dobrý den do české Guinnessovy knihy rekordů a byli jsme první, kteří tento rekord vytvořili.  Na náměstí byli k vidění rozličné tulipány (malované, vyšívané, keramické apod.) Lidé si je buď přinesli z domova, nebo měli možnost si je zakoupit v našich stáncích a podpořit tak činnost chráněných dílen. Akci doprovázel již od 10:00 a diváci měli možnost shlédnout celou řadu doprovodných vystoupení. Moderování akce se bravurně zhostili Lucie Fürstová, Michal Paclt a Lukáš Váňa. Na akci se podílelo přes 100 účinkujících, kteří se všichni vzdali nároku na honorář. Všem bychom chtěli moc poděkovat a pokud máte nějaké tipy na rekord pro příští rok, tak sem s nimi.

Více fotografií najdete zde