Detail aktuality

Podpořte Linku bezpečí
20.04.2015
Obracíme se na Vás s  nabídkou podílet se na jedinečné benefiční liberecké akci na podporu Linky bezpečí, celostátní bezplatné krizové linky pro děti, která na tel. čísle  116 111 přijímá denně až 650 hovorů od dětí, které v danou chvíli potřebují pomoc či radu.
Celý květen bude v centru Liberce jezdit speciální tramvajová linka – Linka bezpečí. Cestujícím zábavnou formou představí služby Linky bezpečí a nabídne možnost přispět na její provoz prostřednictvím speciálních bezkontaktních terminálů. Na zastávce Fügnerova budou zároveň probíhat akce pro širokou veřejnost, v úterý 5. 5. 2015 i za účasti patronů Linky bezpečí - hudební skupiny Mandrage.

Zapojte se i Vy, podpořte Linku bezpečí a přivezte libereckým dětem konzultanty Linky bezpečí přímo do jejich třídy. Jak? V přiložené prezentaci najdete všechny podrobnosti s nabídkou možného partnerství. Neváhejte přímo kontaktovat ředitelku sdružení Linka bezpečí na emailu: v.benesova@linkabezpeci.cz a na tel.: 774 601 502.
Předem děkujeme za Váš zájem podpořit Linku bezpečí.
Více zde